top of page

Market Research Group

Public·169 members

crazy thief322
crazy thief322

LuForu Brand

Я взагалі випадково натрапив на цей бренд, коли шукала собі щось тепле перед поїздкою в Карпати.

4 Views
th bes
th bes
2 days ago

Я теж довго не могла знайти светр, який не котився б після прання і не виглядав би, як спортивна кофта, бо для мене важливо, щоби річ була універсальна. Зрозуміла, що в моєму гардеробі бракує саме таких речей, які можна накинути і під пальто, і під куртку, і в офіс піти. У мене була історія, коли я купила теплий светр у відомого бренду, а він почав кусатися буквально після другого виходу. Після того я почала дивитися на склад і крій уважніше. Коли натрапила на https://luforu.com/katalog/verh/svetry/, то помітила, що там моделі виглядають м’якими й продуманими саме під наше міжсезоння. Не рекламу, а реально кажу — я використовую це для орієнтиру, бо з ним легше зрозуміти, що мені підійде. Мій улюблений варіант зараз — світрий в’язаний светр, який не обтягує, але й не робить з мене безформну грудку. Він виглядає спокійно, але при цьому додає відчуття тепла, наче обіймає. І ще він не занадто теплий, тож з ним мені нормально і восени, і навесні. Універсальність реально рятує, бо не треба тримати окрему полицю для кожної пори року. Ще зручність у тому, що матеріал м’який, не подразнює шкіру й не електризується на кожному кроці. Коротше, нарешті відчуваю, що гардероб починає працювати на мене, а не навпаки.

Members

©2022 by Kaleidoscope Minds: Navigating Life's Transitions. Proudly created with Wix.com

bottom of page